Sterke mannen voor Meubeltransport

verhuizen transport

Heb je een bedrijf of ben je particulier en moet je een transport of verhuizing regelen? Een verhuis of transport zorgt al snel voor de nodige stress. Tegenwoordig kan een meubeltransport je hier uitstekend bij helpen, dit neemt al een hoop zorgen bij je weg. Sterke mannen, ook wel Sjouwfeur genoemd staan voor je klaar. Met de middelen die zij bij zich hebben verplaatsen en vervoeren zij met gemak een vaatwasser, koelkast, wasmachine, droger of nog meer witgoed apparaten. Maar ook als je op bijvoorbeeld marktplaats een leuke bank hebt gezien is het meubeltransport de oplossing waarmee je eenvoudig het vervoer regelt. Je kunt in alle gevallen rekenen op een complete en zeer professionele service.

Particulieren of bedrijven

Voor particulieren: Regel gemakkelijk transport van thuis uit. Het huren van een bus is dus overbodig. Meestal worden er vaste tarieven gerekend dus kom je ook niet voor verassingen te staan achteraf, zoals met een kilometervergoeding wel eens kan gebeuren. Dit meubeltransport werkt voor grote woon en meubelwinkels. Het leveren van bankstellen, kasten, tafels, stoelen bureaus en bedden is een simpele routineklus voor deze medewerkers.

Voor bedrijven: Deze meubeltranssporters zijn gespecialiseerd in het transport van meubels en hebben veel ervaring met logistieke processen en begrijpen dat er bij projecten bepaalde wensen zijn. Tijdens het leveringsproces worden alle bestellingen conform de afspraak geregeld.

Voordelen van meubeltransport:

  • Levering op verdieping.
  • Het monteren en demonteren.
  • Uitpakken.
  • Alle obstakels worden verwerkt.
  • Weekend en in de avonden wordt er gewerkt.
  • Transport tot de juiste plaats in huis.
  • Wanneer nodig ook de trap op.
  • Afvoeren van oude meubels en witgoed.

Als je vervoer voor langere afstanden hebt kun je kiezen voor de flexibele tarieven. De meubeltjes worden opgehaald op het moment dat ze in de buurt zijn. Het voordeel wat meubeltransport hiermee bereikt kan met de opdrachtgever gedeeld worden. Als je flexibel bent zijn zij dat dus ook en kan dat veel in de prijs schelen! Zowel de bezorging van nieuwe meubels als het vervoer van tweedehands meubels behoort tot de mogelijkheid van meubeltransport.