De meest stijlvolle kookgerei

bestek

Alle apparaten en kookgerei in jouw keuken schaf je aan omdat ze vooral praktisch zijn. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Als je al een inbouwkeuken hebt, kan je daar niet direct heel veel aan veranderen. Tenzij je een compleet nieuwe keuken wilt. Maar je kunt wel door middel van een aantal accessoires deze ruimte stijlvol inrichten. Kies in ieder geval voor de spullen waar een bepaald element vooral in terugkomt, zoals een kleur of materiaal.

Versiering voor je aanrecht

Het is wel zo hygiënisch om je aanrecht schoon en opgeruimd te houden. Maar dat wil niet zeggen dat je het geheel niet op kunt leuken met nuttige dingen. Kook je vaak met verse groenten? Dan is een snijplank onmisbaar. En laat dat nou juist een leuke manier zijn om je aanrecht te decoreren. Schaf snijplanken in verschillende kleuren of groottes aan en plaats deze in een houder voor een leuk contrast. Is dit niet helemaal jouw ding? Dan zijn er ook nog andere manieren om dit stuk van jouw keuken te decoreren. Het is weliswaar geen kookgerei, maar geef de tegels aan de wand boven het aanrecht eens een andere look door hier tegelstickers op te plakken. Deze stickers zijn verkrijgbaar in verschillende patronen.

Houders voor je bestek

De meeste mensen bergen het bestek op in een verdeelbak in een lade. Op deze manier houd je alles netjes geordend. Maar wat nou als je niet voldoende lades hebt? Of als je juist meer bestek hebt dan lade? Berg het dan alsnog op in een mooie bestekhouder. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Onze favoriet is de chromen versie, omdat deze tijdloos is en eigenlijk matcht bij elke stijl. Zoek je ook nog iets om je keukenmessen en mokken in op te bergen? Schaf dan hiervoor een chromen bekerhouder en een messenblok aan.

De eyecatcher van jouw keuken

Ben je meer een liefhebber van de minimalistische inrichting en berg jij verder het liefst alle kookgerei op in de keukenkastjes? Dan is er toch een manier waarop jij je de keuken kan decoreren. Drink je het liefst de hele dag door koffie? Of bak je vaak? Schaf dan een mooi koffiezetapparaat of mixer aan, geef deze een prominente plek op het aanrecht en laat dit dan de eyecatcher van jouw keuken zijn. Ben je benieuwd welke stijlvolle apparaten je keuken nog meer op kunnen leuken? Neem dan eens een  kijkje in deze online kookwinkel.