Dit zijn de beste smartsloten op dit moment

Smartsloten, ook wel slimme sloten genoemd, zijn razend populair. Deze lockersloten zijn een verlengstuk van je bestaande slot. Vaak werken ze door middel van een mechanisme over de sleutel aan de binnenkant van de deur. Deze sloten kun je openen en sluiten met behulp van je smartphone of smartwatch. Met een druk op de knop wordt het slot geopend, waardoor je meteen naar binnen kunt. Ideaal als je je handen vol hebt met boodschappen. Je kunt het slot zelfs instellen zodat het al opent als je een paar meter van de deur bent. Ben je benieuwd naar de meest trendy smartsloten op dit moment? Lees het in deze blog!

Invited Smart Lock

Een van de beste smartsloten is de Invited Smart Lock. Deze sloten zijn erg makkelijk in gebruik, en de cilinder aan de buitenkant van het slot is nog steeds te gebruiken voor een fysieke sleutel, in tegenstelling tot de meeste elektrische sloten. Je kunt de Invited Smart Lock bedienen met een afstandsbediening, maar je kunt het ook doen via een speciale app. Je kunt maximaal tien afstandsbedieningen koppelen aan de deur. Een ander voordeel van dit slot is dat het erg inbraakveilig is, het kreeg zelfs twee sterren van de SKG. 

Danalock V3

Naast de Invited Smart Lock is de Danalock V3 een van de beste elektrische sloten op de markt. De Danalock V3 is de derde in de serie met de meeste functies. Het heeft een simpele installatie en past op elke deur die beschikt over een euro cilinder. Het slot beschikt over een twist assist, waardoor je snel buiten staat als je het slot in- of uitschakelt. Een van de opties van de app van het slot is dat je kunt bekijken wie er naar binnen is gekomen. Ook kun je door middel van de app bepaalde personen voor altijd of tijdelijk toegang geven tot het slot. Verder kun je de app aansluiten op andere slimme apparaten.