Exotan loungesets

Loungeset.com is de aanbieder op het gebied van loungestoelen, platform loungesets, hoekbanken, loungebanken en diverse andere soorten loungesets. Ook bieden ze een ruim aanbod van het merk Exotan. En aangezien wij dit een geweldig merk vinden hier een top 3.

We trappen de top 3 af met:

#3 Exotan Rhodos.

Exotan heeft een naam hoog te houden op het gebied van outdoor textiel. En dat doen ze met de Exotan Rhodos zeker. Daarnaast is deze set ook nog eens modulair. Dus bepaal zelf hoe groot je jouw loungeset maakt. Deze loungeset kan trouwens het hele jaar door buiten staan.

#2 Exotan bamboe loungeset

Bamboe is iets wat je nog niet veel zit in de tuinmeubelen. Terwijl het juist zo’n prachtig materiaal is. Er worden tegenwoordig al tandenborstels gemaakt van bamboe. Alleen de grote tuinmeubelmerken laten bamboe nog links liggen. Behalve Exotan daarom speciale aandacht voor de bamboe serie van het merk met een welverdiende 2e plaats.

#1 Exotan Valerie

De Valerie loungeset is gemaakt van hoogwaardig aluminium. U kunt ook nog eens kiezen of u deze in het wit of antraciet wilt. Daarnaast zijn de armleuningen en poten breed maar plat, iets wat een hele luxe uitstraling geeft. De open ruimte bij de armleuningen geeft de set een mooi open karakter. Daarnaast heeft deze set ook nog eens een heerlijk comfort.

Mocht er niks voor u bij zitten, bekijk dan eens het gehele aanbod https://loungeset.com/exotan/

We weten zeker dat u slaagt met bijvoorbeeld de:

  • Bueno loungeset
  • Casablanca loungestoelen
  • Ibiza hoekbank
  • Of de Exotan la vida platorm loungeset.