Creëer een moderne woning met houten jaloezieen

houten jaloezieen

Het is altijd leuk als je een nieuwe woning mag gaan inrichten of je huidige woning een opknapbeurt wilt geven. Je kunt op zo’n moment weer even nagaan waar je op dit moment van houdt en welke trends er gaande zijn. Een populaire inrichting is op dit moment de moderne woning. Denk aan industrialistisch, eenvoud en minimalisme. In dit artikel geven we je een aantal handvatten, waarmee je van jouw woning een moderne woning kunt maken.

Houten jaloezieën

Een allereerste tip is het nemen van houten jaloezieën. Houten jaloezieën zijn erg eenvoudig, maar zorgen toch voor een moderne sfeer. Uiteraard past de bruine houtkleur niet bij iedere kamer en dus is het verstandig de kleur af te stemmen op de rest van het interieur. Houten jaloezieën zijn er daarom ook in verschillende kleuren, denk aan zwarte houten jaloezieen, maar ook witte houten jaloezieen.

Kies voor een simpel interieur

Een moderne woning gaat vaak samen met een simpel en minimalistisch interieur. Je wilt juist niet te veel rommeltjes en ook niet te veel verschillende soorten meubels in verschillende kleuren. Kies voor een aantal kleuren, het liefst in hetzelfde kleurenpalet. Je kunt er natuurlijk wel voor kiezen om er een bepaalde kleur uit te laten knallen. Denk bijvoorbeeld aan zwart, grijs met een knallende kleur rood.

Opgeruimd staat netjes

Zorg ervoor dat je woning altijd zoveel mogelijk opgeruimd is. Dit zal juist die moderne look geven. Wanneer alles strak en netjes ligt opgeborgen krijg je vanzelf een minimalistische en moderne uitstraling.