Een vloerkleed kopen, welke stijl kies jij?

vloerkleed kopen-min

De woonkamer wordt over het algemeen als meest centrale ruime in het huis gezien. Lekker om even in te luieren, gezellig met vrienden en/of familie te borrelen of knus met je geliefde op de bank te liggen. Hoe je je woonkamer ook gebruikt, met het interieur bepaal je de sfeer. Ga je voor een moderne, industriële of toch liever een landelijke woonstijl? Ieder heeft zijn eigen smaak en met enkele kenmerkende accessoires weet je al snel een bepaalde stijl in je woonkamer te creëren. Naast het standaard meubilair zoals banken, stoelen en kasten zijn er nog veel meer mogelijkheden. Verlicht en verfraai jouw woonkamer bijvoorbeeld hang- of vloerlamp of moderniseer met een designvolle bijzettafel. Een ander populaire manier om je woonkamer mee op te frissen is een nieuw vloerkleed. Met een kleed haal je direct een nieuwe sfeer in huis. Een sfeer dat geschikt is voor elk seizoen. En mocht je in een bepaald seizoen toch je interieur weer wat aan willen passen dan hoef je niet direct een nieuw bankstel of blikken verf aan te schaffen, maar gewoon door een ander vloerkleed te kopen!

Vloerkleden voor alle woonstijlen

Iedere woning heeft een bepaalde woonstijl. Misschien ben je er bewust mee bezig, maar ook onbewust kun je een bepaalde stijl creëren. Een vloerkleed kan hier een prachtig aandeel in verkrijgen. Maar wat voor soort vloerkleden passen bij welke woonstijl? Wij helpen je op weg!

Modern

Voor een moderne woonstijl zijn er ontzettend veel vloerkleden die u online kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan een wollen vloerkleed met een hoge pooldikte. Zo kom je niet alleen ‘s winters heerlijk thuis op een zacht en warm vloerkleed, maar ook in de zomer. Een wollen vloerkleed werkt namelijk ook verkoelend. Het houdt de temperatuur van de vloer vast. Ook de katoenen vloerkleden passen vaak perfect in een moderne woonstijl. Vaak met een karakteristieke print waar menig liefhebbers verliefd op zullen worden.

Landelijk

Voor een rustgevende en toch romantische sfeer is een landelijke woonstijl uitstekend aan te raden. Landelijke vloerkleden zijn er in vele soorten en maten, maar feit is dat deze kleden vaak meerdere kleuren bevatten. Populair in deze woonstijl zijn de patchwork kleden. Deze zijn verkrijgbaar bij diverse topmerken en in allerlei kleuren of kleurencombinaties.

Industrieel

Om een industriële look-and-feel in huis te creëren spelen industriële vloerkleden een belangrijke rol. Maar wat kenmerkt een industriële vloerkleed? Deze kleden zijn vaak rauw, maar tegelijkertijd speels in contrasten. Een lage pooldikte is tevens kenmerkend. Zo komen de industriële elementen van een kleed namelijk perfect tot uiting.

Online bestellen

Heb je een idee gekregen wat voor soort vloerkleden je kunt kopen? Fijn! We zijn blij dat we daar aan hebben bijgedragen. De vervolgstap is uiteraard om een vloerkleed te kopen. Ook daarvoor kun je online je zoektocht beginnen. Mocht je je gewenste kleed hebben gevonden dan kun je deze in de meeste gevallen ook gewoon online bestellen. Ideaal toch? Met wat geluk vind je zelfs nog een kleed met wat korting. Wij wensen je veel succes!