Maak je tuin klaar voor de zomer met deze tips

jaccuzzi fonteyn

In de zomer biedt je tuin alle ruimte om heerlijk tot rust te komen na een lange werkdag. Het is echter niet altijd even gemakkelijk om je tuin zo in te delen, dat er de gehele zomer iets in bloei staat. Juist de zomerse kleuren van verschillende plantjes en struiken maken de tuin tot een plek om je volledig te kunnen ontspannen. Naast de plantjes kun je verschillende andere elementen aan je tuin toevoegen, om hier zomers te kunnen ontspannen. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht over de aanschaf van een opblaasbaar zwembad of zelfs een jacuzzi? Of wat te denken van een gezellig tuinhuisje, waar je in alle rust een boek of tijdschrift kunt lezen?

 

Een zwembad of jacuzzi in de tuin plaatsen

Om op warme dagen even af te kunnen koelen kan het fijn zijn om een zwembad in de tuin te hebben. Je kunt voor een ingegraven zwembad kiezen, maar vaak is een opblaasbaar zwembad een goedkopere oplossing. Het fijne aan een opblaasbaar zwembad is dat je deze aan het eind van de zomer leeg kunt laten lopen en op zolder of in je schuur op kunt bergen tot het volgende jaar.

 

Mocht je ook in de herfst en winter in je tuin willen genieten, dan kun je voor een jacuzzi kiezen. Een Fonteyn’s jacuzzi is een van de mogelijkheden die je in dit geval hebt! De jacuzzi’s van Fonteyn worden in verschillende formaten en binnen verschillende prijsklassen aangeboden.

 

Ontspannende set tuinmeubelen op je terras

Naast een zwembad of een jacuzzi kun je natuurlijk ook voor een luxe fauteuil of een heerlijke tuinbank kiezen die je op je terras kunt gebruiken. Er zijn verschillende tuinwinkels die luxe tuinmeubelen in verschillende stijlen aanbieden. Zo vind je altijd een tuinbank of fauteuil die aansluit bij de stijl van het interieur in huis!