Geef je tuin een frisse look met deze tips

luxe tuinmeubelen

De tuin bij je woning moet een plek zijn om na een lange werkdag heerlijk te kunnen ontspannen. Onder het genot van een hapje en een drankje de dag doorspreken of genieten van de ondergaande zon! Wie vindt dit geen fijne gedachte? Helaas blijkt het inrichten van de tuin voor veel mensen een behoorlijk lastige opgave. Wanneer je tuin een rommelige uitstraling heeft kun je hier veel minder goed tot rust komen. Zorg dus voor een leuke indeling, waarbij er gedurende het jaar altijd wel iets in bloei staat. Een hoveniersbedrijf kan je helpen bij het indelen van je tuin met een combinatie van verschillende planten, struiken en bomen.

 

Zorg voor ontspannende tuinmeubelen

Naast een gezellige inrichting van je tuin is het belangrijk dat je een fijne stoel hebt om in te kunnen ontspannen. Schaf daarom luxe tuinmeubelen aan, die je bij verschillende tuinwinkels kunt bestellen. Je kunt hierbij kiezen voor een of meerdere luxe fauteuil(s), maar bijvoorbeeld ook voor een tuinbank gaan. Met een tuinbank heb je voldoende ruimte om met het hele gezin van de zon te genieten.

 

Tip: plaats een picknicktafel op het midden van je terras! Een picknicktafel biedt voldoende ruimte om aan te eten met je gezin en de vriendjes of vriendinnetjes van je kinderen. Je kunt de picknicktafel combineren met een luxe fauteuil om in te ontspannen.

 

Leuke plantjes in potten op je terras

De tuinmeubelen alleen zijn vaak niet voldoende om je terras op een leuke manier in te delen. Je kunt je terras gezelliger maken door hier bijvoorbeeld potten met vrolijke plantjes op te plaatsen. Denk aan viooltjes, afrikaantjes en soortgelijke bloemen! Deze plantjes hebben een zomerse, frisse kleur, die op ieder terras te gebruiken zijn. Zorg wel dat de kleur van je potten aansluit bij de kleur van de stenen op je terras.