De kantoortuin inrichten

vlaggenmast

Wanneer u een nieuwe kantoor gaat betreden is het zaak om alles spik en span in orde te hebben. Vaak gebeurd dat binnen allemaal naar behoren, maar wordt er onvoldoende of zelfs geen aandacht besteedt aan de buitenkant. Echter zien bezoekers, klanten of potentiële klanten dit als eerst en daarom verdient het de nodige aandacht.

Richt het in

Voordat u iets gaat doen aan de buitenkant is het zaak om een hovenier in te schakelen die een aantal tekeningen voor u kunt maken. Vergelijk de schetsen van verschillende partijen met elkaar zodat u zeker weet dat de juiste schets wordt gekozen en het uiteindelijke resultaat dus in de smaak valt.

Laat het onderhouden

Het ontwerpen en het uitvoeren ervan is één, maar daarna is het nog lang niet klaar. Wij raden u aan om dezelfde hovenier eens per kwartaal à half jaar langs te laten komen om de tuin weer een onderhoudsbeurt te geven. Zo blijft alles strak en is het niet na een jaar een tuin die niet meer om aan te zien is.

Zorg dat u een duidelijk onderhoudscontract afsluit met de hovenier zodat er geen zaken vergeten of overgeslagen worden. Een volledige onderhoudsbeurt doet de aanzien van uw kantoorpand veel goed.

Vergeet de aandacht niet

Naast een goed onderhoud en net ingerichte tuin is het ook zaak om te laten blijken dat uw onderneming op de plek gevestigd is. Een aluminium vlaggenmast van Limeta kan hier bijvoorbeeld aan bijdragen. Zo weten personen die uw kantoor passeren direct dat uw bedrijf er gevestigd is en dit kan wellicht meer bezoekers opleveren.

Daarnaast is het goed om een verlicht bord aan de gevel te hangen, zodat ook uw merknaam wat meer naar voren komt. In de avonduren zullen er zat mensen zijn die langsrijden en met zo’n verlicht bord valt u toch wat meer op.