Uw dak bewerkingen op maat

Voor de geschikte uitstraling van uw dak zijn er genoeg verschillende materialen om uit te kiezen. En dit kan allemaal op maat gerealiseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan lood of zetwerk plastisol maar ook aluminium en zink. Beide materialen hebben verschillende eigenschappen maar welk materiaal matched het beste bij uw pand/woning?

Wat houdt zetwerk op maat in?

Om bepaalde materialen tot gewenste vormen te krijgen worden ze omgebogen met een bankschroef. Een lasproces duurt een stuk langer en zelfs scherpe en ronde hoeken zijn te realiseren. Afhankelijk van de afmetingen, hoeveelheid en plaatmateriaal zijn de mogelijkheden uitzonderlijk. En met een breed aanbod aan verschillende materialen zijn er mogelijkheden genoeg.


Toepassing van zinken zetwerk

Onderhoudsvriendelijk, 100% recyclebaar en een lange levensduur. Zink op maat kan toegepast worden bij onder andere (dak)goten, beugels, verbindingsstukken, vergaarbakken, regenpijpen en dakranden. De mogelijkheden zijn enorm breed waardoor er vele bewerkingen gedaan kunnen worden. Verouderde goten, regenpijpen en vergaarbakken kunnen identiek nagemaakt worden zoals het origineel.


Verschil tussen zink op maat en aluminium op maat

Zink op maat geeft uw dak bewerkingen een authentieke uitstraling en het is ook nog eens gebruiksvriendelijk. Het is vrijwel bestendig tegen weersomstandigheden en een milieu bewuste keuze doordat het recyclebaar is. Aluminium op maat zorgt voor glans en een moderne afwerking. En dit materiaal kan zowel binnen als buiten toegepast worden. Als het gaat om materialen naast zink en aluminium is er uiteraard nog veel meer aanbod voor al uw dakbewerkingen.