Betere productiviteit met een elektrisch verstelbaar bureau

Vaak zitten we dag in dag uit uren achter ons bureau. Het is niet prettig om zeer lang achter elkaar te zitten. Dit is vaak de oorzaak van rug-, nek- en arm klachten. Afwisseling kan dit voorkomen of zelfs verminderen. Rugpijn is ook een grote klacht bij het ononderbroken zitten of staan.  Een zit sta bureau maakt deze afwisseling mogelijk.  Tegenwoordig is het ook steeds meer een vereiste om een verstelbaar bureau in de werkkamer te hebben.  Het is een serieuze overweging om een elektrisch verstelbaar bureau aan te schaffen. De productiviteit wordt hoger als je kunt werken door staand- en zittend werk af te wisselen. Het ziekteverzuim zal ook lager worden. Met een zit-sta bureau kun je dit perfect stimuleren. Het elektrisch verstelbare bureau kan ingesteld worden op de juiste zit- en sta hoogte.  Het ene bureau kan dan ook meer geschikt zij dan het andere. Samen met ons Nederlanders zijn de Scandinaviërs  heel vooruitstrevend op het gebied van elektrisch verstelbare bureaus.

Verhoogde concentratie

Een elektrisch verstelbaar bureau resulteert in een gevarieerde werkhouding. Uit eerdere onderzoeken is gebleken dat een elektrisch verstelbaar bureau tot minder klachten van rug, nek en schouder leidt. Belangrijk is wel om te weten dat te lang zittend werken als ook staand werken belastend blijft voor uw lichaam. Er is een richtlijn die zegt dat u niet langer dan één uur achtereen zittend mag werken en niet langer dan vier uur staand per dag mag werken.

Wat bereik je met een Elektrisch verstelbaar bureau:

  • Verbeterde doorbloeding
  • Verhoogde concentratie
  • Vermindering van fysieke klachten
  • Hogere productiviteit

Nog meer voordelen van een elektrisch verstelbaar bureau

Bij een elektrisch verstelbaar bureau staat het gemak sowieso voorop. Bij een handmatig bureau vergt dit meer inspanning. Door de elektrische bediening kun je snel en makkelijk van houding wisselen. Een bureau kan meer gewicht dragen. Door de toegankelijkheid en het eenvoudig gebruik van een elektrisch verstelbaar bureau draagt dit bij aan een gezondere werkplek.