Herstel van sloten

Er zijn een aantal redenen waarom je een professionele slotenmaker zou kunnen nodig hebben om bij jou thuis of op kantoor sloten te komen herstellen.

 

Het kan op een goede dag gebeuren dat je de sleutel in het slot omdraait en dat de schoot helemaal niet beweegt. Of het kan zijn dat je een duplicaat sleutel gebruikt die de schoot niet draait omwille van het feit dat hij niet nauwkeurig geslepen is. Als je de sleutel in het slot draait en je voelt enige weerstand, kan het zijn dat het slotmechanisme zo nodig dient geolied te worden en loop je het risico dat de sleutel in het slot afbreekt.

 

Je kan ook een slot gekregen hebben waarvan de schoot niet tenvolle in het sluitgat schuift wegens een verkeerde installatie of een verkeerde opmeting. Je voelt dan dat je tegen de deur moet duwen opdat de schoot met succes ten volle met het sluitgat contact maakt. Of de schoot kan ook voortdurend tegen het afsluitplaatje schuren in plaats van  gemakkelijk en volledig in het pengat te schuiven.

 

Stel dan een bezoek van de slotenmaker om het slot te herstellen , niet uit tot morgen, want je zet jouw veiligheid, jouw tijd en je gemoedsrust op het spel. Een van onze professionele slotenmakers kan snel en gemakkelijk uitmaken hoe een probleem met een slot kan opgelost worden zonder tijdverlies en zonder de kosten van het monteren van een totaal nieuw slot. Het herstellen van sloten is slechts van de vele diensten die we aan eigenaars van woningen en winkels aanbieden om hen gemoedsrust te bezorgen wat betreft de beveiliging van sloten.

 

Van de redactie van Locksecure.nl