Het gemak van een Android mediabox in je woonkamer

android media box in huis

Alvorens je besluit om een Android Mediabox aan te schaffen, is het slim om na te gaan wat je er precies mee wilt doen. De Android Mediabox biedt ontzettend veel mogelijkheden waar we jou in de artikel over zullen bijpraten. Het kleine apparaatje boost het aantal mogelijkheden van jouw smartphone en smart televisie.

Waarom nog een gadget? Horen we je denken. In principe kunnen we niet ontkennen dat je een smartphone genoeg hebt. Maar voor de mensen die graag iets extra’s willen, is de Android mediabox absoluut een goede aanwinst. Het nadeel van een smartphone is dat je alles vanaf een klein schermpje moet doen, wat lang niet altijd even handig is. Gelukkig biedt de Android Medabox de oplossing, waardoor wij denken dat dit kleine apparaatje een aanwinst is voor iedere woonkamer.

De mogelijkheden op een rijtje

Het idee achter de Android Mediabox is dat je jouw smartphone en televisie laat samenwerken, wat weer nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt. Zo kun je bijvoorbeeld aan een film beginnen in de woonkamer en deze vanaf je smartphone verder kijken in bed. Of je kunt een game spelen in de woonkamer en vervolgens in de trein weer verder spelen. Het grote voordeel is dat het allemaal in de cloud gebeurd, waardoor je niks hoeft op te slaan. Zo kun je dus toch mooi wat geheugen van je telefoon besparen.

Er zijn behoorlijk wat dingen de Android Mediabox kunt doen. Het is eveneens eenvoudig te installeren. Het Android mediabox pakket bestaat uit het apparaatje zelf, een stekker en een HDMI kabel. Het verschilt per leverancier of de HDMI kabel meegeleverd wordt. Met de HDMI kabel connect je de Android mediabox met de televisie. Vervolgens kun je ervoor kiezen om het Android TV box app te installeren, waarmee je jouw smartphone en televisie in contact kunt brengen.

Kijk de films en series zo vaak je wilt

Het grote voordeel van de Android mediabox is dat je onbeperkt films en series kunt kijken. Je zult hiervoor wel een abonnement moeten afsluiten waar je ongeveer 10 euro per maand voor betaalt. Het grote voordeel is dat je aan een film of serie kunt beginnen thuis in de woonkamer en deze onderweg naar je werk kunt afkijken op je smartphone. Daarnaast is het aanbod van films en series ontzettend groot. Van films uit de jaren 80 tot hedendaagse films.

Het bekijken van sportwedstrijden live

Voor het bekijken van sportwedstrijden live zal je eveneens een abonnement moeten afsluiten. De kosten hiervoor bedragen ongeveer 10 euro per maand. Het fijne aan deze optie is dat je aan een live sportwedstrijd kunt bekijken en deze de volgende dag af kunt kijken. Daarnaast kun je belangrijke sportwedstrijden van terug in de tijd kijken. Ideaal wanneer je eens oude herinneringen op wilt halen met je sportkameraden.

Het spelen van games

De Android mediaplayer blaast het gamen op een smartphone eveneens een nieuw leven in. De laatste jaren waren de games apps op de smartphone al behoorlijk uitgebreid, maar sinds de komst van de Android mediabox worden games nog geavanceerder. Dit verhoogt het vermaak. Je kunt nu een game spelen vanaf je televisie deze opslaan en vervolgens weer verder spelen vanaf je televisie. Het voordeel is dat ontwikkelaars van games hier ook op inspelen, waardoor je steeds meer met games kunt doen.

Wil je ook graag een Android mediaplayer in je woonkamer hebben? Neem dan eens een kijkje op android mediabox aanschaffen. Op deze website vind je meer informatie over de mogelijkheden van de Android tv. Je kunt het apparaatje hier overigens ook voor een goede prijs kopen en daarnaast mag je ook nog eens rekenen op goede service.