Interieur gids omtrent oosterse woonaccessoires

Kan jouw interieur wel een oppepper gebruiken? Dan ben je op de website van Ghalia op het juiste adres. Bij ons vindt je heel veel woonaccessoires waarmee je je interieur weer nieuw leven kunt inblazen en helemaal kunt transformeren. We hebben veel oosterse handgemaakte woonartikelen, waarmee je jouw woning compleet kunt maken. Neem eens een kijkje naar onze schitterende oosterse dienbladen, lampen, theepotten en kleinere accessoires. We hebben oosterse woonaccessoires in de collectie die heel functioneel zijn én de sfeer verhogen.

Uitgelicht: beste oosterse lampen woonwinkel Ghalia.

Oosterse dienbladen
De Oosterse dienbladen zijn niet alleen prachtig, maar zeker ook heel functioneel. Gebruik ze als dienblad om de heerlijkste gerechten te serveren, als aankleding voor een Oosters themafeest, als tafeltje op de bank, of geef ze als eyecatcher een vaste plek in je interieur. De dienbladen komen rechtstreeks uit de soukhs van Egypte en zijn daar met de hand gemaakt. Alle bladen zijn dan ook uniek door het persoonlijke vakmanschap van de vaklui, en de vaardigheden die ze van generatie op generatie hebben overgedragen. De dienbladen zijn beschikbaar in een diameter van 50 of 70 centimeter. Een mooie maat om  de Marokkaanse  dienbladen te gebruiken om kaarsen of andere woonaccessoires op te zetten.

Aanbiedingen: betaalbare Arabische en Marokkaanse lampen SALE

Ghalia Home Accessories
Adres: Koninginneweg 4, 2161 ZP Lisse
Telefoon: 0252 729 973
E-mailadres: info@ghalia.nl

We bevelen Ghalia aan met name vanwege het unieke aanbod dat ze hebben. Ze halen alle lampen en woonaccessoires direct van de kooplui uit de Egyptische markten naar Nederland. Fair trade natuurlijk. Zo kun jij met een gerust hart, ook als je niet zo een goede onderhandelaar bent, voor een scherpe prijs mooie woonaccessoires bemachtigen zonder dat je in een vliegtuig hoeft te stappen of de stoffige souks moet afstruinen. Verder zijn de voorwaarden bij Ghalia heel fijn. Gratis verzending en ook kosteloos retourneren. Dit alles maakt hier shoppen erg fijn.