Kleurrijke en milieuvriendelijke ontwerpen van Majvillan

Majvillan is een Zweeds merk, opgericht in 2013, dat stoffen, behangpapier, en posters ontwerpt. Het merk is opgericht door Charlotta Sandberg, die ook de producten ontwerpt. De naam komt haar huis, ‘maj’ is Zweeds voor mei en ‘villan’ betekent villa, ze wilde graag dat haar huis een mei-gevoel overbracht: in mei wordt de natuur wakker, de kleuren zijn licht en helder, de aarde en het leven worden wakker. Toen ze haar merk oprichtte, besloot ze dat dit ook het gevoel is dat haar ontwerpen zouden overbrengen. Majvillan vertelt sprookjes en straalt geluk uit. De producten zijn inmiddels populair over de hele wereld, zijn overal verkrijgbaar via talloze verkopers.

Nog iets moois aan Majvillan: milieu en duurzaamheid staan hoog in het vaandel, alles wordt milieuvriendelijk geproduceerd en is van de hoogste kwaliteit voor een lange levensduur. Het wordt gemaakt in Zweden, volledig vrij van oplosmiddelen en PVC, de kleuren zijn op waterbasis gemaakt. Overtollige kleuren worden milieuvriendelijk beheer, overtollig papier wordt omgezet in warmte. Textiel is 100% biologisch katoen, en is GOTS-gecertificeerd, wat garandeert dat het op milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier wordt geproduceert. En als je het niet gelooft, mag je Majvillan zelfs bezoeken!

Behangpapier
Zoals gezegd, Majvillan wil uitstralen hoe de aarde, natuur en het leven wakker worden, met heldere en lichte kleuren. De ontwerpen van het behangpapier zijn dan ook kleurrijk en vrolijk, bijzonder geschikt voor kinderkamers. Er zijn veel kleurige ontwerpen beschikbaar, gebruikmakend van simpele vormen als lijnen, bollen en driehoeken, maar ook is er veel behang met (fantasie) dieren, zoals eenhoorns, draken en vogels. En dan heb je nog prints van het circus, een paleis, en natuurlijke vormen zoals een appeltuin of katoen. Het zijn echt vrolijke, fantasierijke ontwerpen die elke kamer wel kunnen opfleuren, zelfs als dat eigenlijk helemaal niet nodig is.

Stoffen
Majvillan maakt de mooiste stoffen met de vrolijkste ontwerpen, en vormt deze tot nuttige producten: bedlinnen, kussenslopen, dekens. Linnen voor de kinderwagen, gewatteerde dekens. En deze zijn allemaal beschikbaar in verschillende ontwerpen, die net als het behangpapier, zeker tot de fantasie van kinderen spreken. De stof is 100% katoen, voelt dus lekker zacht aan, en is vriendelijk voor de gevoelige huid van je kind.

Posters
Tot slot ontwerpt Majvillan prachtige posters. Vrijwel alle ontwerpen  bevatten wel een dier, echt of niet: een konijn, vogel, vis, gevleugelde hond of eenhoorn. En dan heb je nog posters met een regenboog, circus, of zon. Natuurlijk van de hoogste kwaliteit en milieuvriendelijk gemaakt.

Het verkooppunt in Nederland is CozyKidz.

Details:
CozyKidz
Adres: Arnoudstraat 20-D, 2182 DZ Hillegom
Provincie: Zuid-Holland
Telefoon: 085 065 6434
URL: https://www.cozykidz.nl/nl/accessoires/posters-prenten/

Bestel er direct een paar dan heb je in ieder geval gratis verzending.