Assenti badkamermeubel maakt de badkamer

assenti badkamermeubelen

Assenti is er trots op dat elk badkamermeubel dat zij voor de badkamer maken helemaal uniek is. De wastafelonderkast en eventuele hoge kasten behorende bij het Assenti badkamermeubel worden handmatig bewerkt en afgewerkt. Assenti zorgt ervoor dat elk meubel component in eigen beheer wordt verwerkt. Zo waken zij met grote zorg over de productie, zodat zij ondanks de grote diversiteit in uitvoeringen en modellen de kwaliteit van hun lijn kunnen garanderen. Als basis voor hun badkamermeubels gebruikt Assenti MDF. Dit is een sterke hout samenstelling die bekleed wordt met de beste fineersoorten en hierdoor goed geschikt is voor in de badkamer. De laksoorten om het badmeubel in hoogglans of matte kleuren te spuiten zijn in alle gewenste RAL-kleuren beschikbaar. Daarnaast maken zij wastafels die qua design en materialen perfect aansluiten en eveneens van de allerbeste kwaliteit voor in de badkamer zijn.

Een Assenti badmeubel betekent keuzes

Met de badkamermeubelen van Assenti is alles naar wens te kiezen, samen te stellen en eventueel op maat te laten maken. Je kunt het badkamermeubel van je dromen maken door gebruikt te maken van alle opties die deze traditionele Belgische onderneming je biedt. Maatwerk bijvoorbeeld is mogelijk bij heel veel modellen waarbij je het op de millimeter precies kunt laten maken zodat de onderkast en de wastafel als gegoten passen. De eigenlijk ontelbare opties ten aanzien van de afwerking in mat of hoogglanslak, melamine of fineer. Meer dan een finishing touch zijn de wastafels die keuzes bieden uit de materialen: Gelcoat, solidsurface, natuursteen of het composietsteen Dzignstone.

Geen zichtbare sifon

Al deze wastafels hebben een ingenieuze afwerking waardoor er nagenoeg geen zichtbare sifonuitsparing te zien is. Het blad kan daardoor, zonder voor een optische verstoring te zorgen, ook zonder badkameronderkast geplaatst worden. De ruimte onder de wasbak kun je hierdoor gewoon vrij en open laten maar ook optimaal voor een andere invulling gebruiken. Juist omdat deze meubels bij het zelf samenstellen zoveel keuzes en vrijheden bieden kun je ze toepassen in elke stijl en grootte van de badkamer. De stijl, de kleuren en materialen die jij hebt gekozen kun je verwerken in het verdere interieur en zo met een Assenti badmeubel de start van de perfecte badkamer maken.

Kijk hier voor de beste Assenti badkamermeubel prijzen