Een optimale beveiliging van een woning

alarmsysteem

Veel mensen denken aan van alles in en rondom de woning, maar dan gaat dit ten koste van de beveiliging ervan. Dit is echter een punt van aandacht, want het moet niet zo zijn dat er zomaar toegang tot je woning verschaft kan worden door onuitgenodigden. Wij raden

Hang- en sluitwerk

Allereerst is het verstandig om deuren en ramen op een goede manier af te sluiten. Dit kan gebeuren door de juiste sloten te kopen en deze dan ook op een passende manier te monteren. Tijdens de aanschaf is het goed om verschillende producten en merken met elkaar te vergelijken. Let vooral op de kwaliteit en niet op de prijs. Optimale beveiliging gaat boven een paar tientjes besparen.

Komt u niet helemaal uit het monteren van het hang- en sluitwerk? Zorg er dan voor dat u een slotenmaker inschakelt, want wanneer u dit niet doet zal de beveiliging niet naar behoren zijn.

Kwalitatieve camera’s combineren met alarm

Wanneer het dan fout gaat is het goed om te weten wat er is gebeurd en wie de daders zijn. Dit kan dan met een camerasysteem. Om de inbrekers buiten de deur te houden zou u er ook voor kunnen kiezen om dit te combineren met een alarmsysteem van Veilighuis.eu. Op deze manier gaat er bij een beweging een alarm af en dit wordt direct gecommuniceerd naar de meldkamer van politie.

Het is mogelijk om een alarmsysteem in te schakelen die een geluid afgeeft, maar ook een stilte alarm is een optie. Hierbij hebben de inbrekers dus geen idee dat er hulpdiensten onderweg zijn en zodoende kunnen zij op heterdaad betrapt worden.

Gedrag ook belangrijk

Naast alle vormen van beveiliging begint het natuurlijk bij uzelf. Zorg ervoor dat u altijd de deur op slot doet en laat niet op sociale media weten dat u bijvoorbeeld op vakantie gaat. Inbrekers zullen de verschillende platformen afspeuren om vakantiegangers in de gaten te houden.