Wat voor installatiegerede producten van Solid Surface zijn er?

De mogelijke toepassingen van het enorm populaire materiaal Solid Surface zijn eindeloos. De unieke eigenschappen van het composiet materiaal maken het geschikt voor een hele hoop producten. Het materiaal is zelfs zo populair dat er een groot aanbod is van installatiegerede producten die je heel snel in huis kan hebben. Hieronder staat een overzicht van de meest voorkomende installatiegerede producten van Solid Surface en waarom dit materiaal geschikt is voor de desbetreffende toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van Marlan.com.

Wastafel

De sterkste groei van Solid Surface producten is te vinden in de badkamer. In talloze badkamers is de wastafel dan ook van dit materiaal gemaakt. Enkele eigenschappen van het composiet materiaal maken het ideaal voor het gebruik in wastafels. De voornaamste eigenschap is de hygiëne van het materiaal. Het is voor vuil haast onmogelijk om zich op te hopen op dit harde materiaal. Er zal dus zo goed als geen bacterie of schimmelgroei mogelijk zijn. Ook zijn de naden extreem klein en dit zijn normaal de hotspots voor vuil. Een ander voordeel is dat het verschillende duurdere materialen kan nabootsen.

Keukenblad

Ook in de keuken is Solid Surface niet meer weg te denken. De naadloze verlijming en de hygiëne spelen in de keuken natuurlijk ook een belangrijke rol. Met dit materiaal kun je ook de uitstraling van natuursteen creëren zonder de nadelen van dit materiaal. Het composiet materiaal is zeer robuust en krasbestendig. Het is haast onmogelijk om er deuken in te krijgen. In de zeldzame gevallen dat er toch schade ontstaat, is het simpel te repareren. Aangezien keukenbladen veel contact hebben met scherpe messen en hete pannen is dit een significant voordeel.

Douchevloer

Als er iets snel vies wordt in huis is het je douchevloer. Elke dag komt deze vloer in contact met lichaamsvuil en warm water. Dit is een perfecte voedingsbodem voor micro-organismen. Het is ook niet gek dat de douche de plek in je huis is met de grootste kans om schimmel op te lopen. Solid Surface biedt hiervoor de perfecte oplossing. De naadloze verlijming weert de opbouw van schimmels of andere rotzooi. Daarnaast is het een robuust materiaal dat makkelijk op maat te maken is.

Diverse andere badkamer producten

Solid Surface is het materiaal voor je badkamer. Naast douchevloeren en wastafels zijn er nog veel meer installatiegerede producten beschikbaar voor de badkamer. Denk hierbij aan badkuipen, kastjes en andere oppervlakken. Ga vooral op onderzoek uit en vindt het perfecte Solid Surface product voor jou.